Kulturnat i Tikøb

FREDAG DEN 22. SEPTEMBER 2017

holder vi KULTURNAT I TIKØB. Vi begynder kl. 16.30 i teltet på Brugspladsen med forskellig optræden ved elever fra Tikøb Skole. Herefter er der fællesspisning med musik.

Kl. 19.00 - 21.00 er der åbent flere steder i Tikøb.
Kl. 19.00 synger Kirkens Børne- og Ungdomskor i kirken under ledelse af Henrik Schrøder.
Kl. 20.00 er der koncert med Kenneth Lauritzen på klaver og sang af Ditte Helene Røeder.
Man er også velkommen i kirketårnet, hvor man bl.a. kan se det gamle urværk og kirkens store malmklokker fra 1700 tallet.

I Kirkeladen er der fernisering på en udstilling med

billedkunstner Christine Anna Gejlsbjerg fra Annisse. Kunstneren vil være tilstede og vil kl. 19.30 fortælle om sine billeder og sit spændende liv.
Menighedsrådet byder på et glas.

Aftenen slutter i teltet på Brugspladsen med kaffe, kage og musik. Alle er velkomne til at deltage i denne spændende aften, hvor man kan se Tikøb som den levende by den er.

Kirken og Foreningerne i Tikøb