Kulturnatskoncerter i Tikøb
Fredag den 21. september kl. 19.00

Tikøb og Gurre Kirkers Ungdomskor

I starten af efterårsferien drager Tikøb og Gurre Kirkers Ungdomskor afsted på korets anden udlandsrejse. Rejsen går lige som sidst til London, hvor koret bl.a. skal optræde i Den danske Kirke i London samt give koncert i en af de mange flotte sognekirker i London. Herudover skal koret besøge det verdensberømte drengekor King’s College Choir i Cambridge, hvor vi skal overvære en korprøve samt efterfølgende ”vesper” (aftensang) på korets hjemmebane i det imponerende King’s College Chapel.

Ved kulturaftenskoncerten i Tikøb Kirke vil koret præsentere englandsturens koncertprogram.

Vel mødt til en festlig ”turnékoncert” med kirkernes veloplagte og topmotiverede Ungdomskor!

Der er fri entré.

Tikøb og Gurre Kirkers Ungdomskor – Før afrejsen til England i 2015.

Fredag den 21. september kl. 20

Piano og sang ved Kenneth Lauritzen og Ditte Helene Røeder

Koncerten med sangerinden Ditte Helene Røeder og pianist Kenneth Lauritzen vil byde på en bred vifte af både kendte ukendte sange. Repertoiret er hentet fra både salmebogen og højskolesangbogen med nye arrangementer af Kenneth Lauritzen. Programmet vil desuden indeholde egne kompositioner som passer ind i stemningen af sensommer og efterår.

Ditte Helene Røeder er til daglig ansat som kordegn og kirkesanger i Mårum kirke. Kenneth Lauritzen er pianist og komponist og er lærer ved Gribskov musikskole og de har optrådt sammen ved flere lejligheder, bl.a. både i Tikøb og Gurre Kirker.

Man kan læse meget mere om Kenneth Lauritzen på www.myspace.com/kennethlauritzen