Musik i Gurre Kirke

Tirsdag den 22. maj kl. 19.30
Forårskoncert i Gurre Kirke

Som traditionen byder hilses sommeren velkommen i Gurre Kirke med en koncert, hvor alle kan være med til at synge en række af de kendte og elskede danske sommersange. Ideen med denne aften er tillige at give en platform for den lokale musikudfoldelse. Publikum kan glæde sig til et program rigt afvekslende med værker hentet fra både det klassiske og det rytmisk repertoire.

Ved koncerten medvirker bl.a. Tikøb og Gurre Kirkers Kor, Egebæksvangkoret, kirkesanger Tine Grönlund, fløjtenist Helene Schrøder, organist Susanne Ketelsen samt kirkens organist Henrik Schrøder, som har tilrettelagt koncerten.

Koncerten indleder i år en lang række festlige musikalske begivenheder i forbindelse med fejringen af Gurre Kirkes 100 års jubilæum. Derfor vil der i programlægningen naturligt være fokus på musik med udgangspunkt i Gurres natur og historie.

Efter koncerten byder menighedsrådet på en lille forfriskning.

Der er gratis adgang til koncerten.

Vel mødt til en hyggelig og festlig forårskoncert som
indledning til fejringen af kirkens 100 års jubilæum!