Musik i Tikøb Kirke

Kulturnatskoncert
Fredag den 22. september kl. 19.00
Tikøb og Gurre Kirkers Børne- og Ungdomskor med band

Ungdomskoret ved Tikøb og Gurre kirker har tradition for at starte korsæsonen med en workshop, hvor der arbejdes med sange fra det rytmiske repertoire. Ved kulturnatskoncerten vil koret optræde med numrene fra årets workshop. Herudover vil – som noget nyt – også kirkernes børnekor medvirke ved koncerten.

Børnekoret vil sammen med ungdomskoret optræde med efterårssalmer og -sange.

Koret bliver ved denne lejlighed akkompagneret af en rytmisk trio bestående af Tom Christiansen på bas, Flemming Bosse på trommer samt Henrik Schrøder, som leder koret fra flyglet.

Vel mødt til en hyggelig koncert under afslappede former i Tikøb Kirke!

Kulturnatskoncert
Fredag den 22. september kl. 20.00
Kenneth Lauritzen og Ditte Helene Røeder

Emner som efterårets forskellige stemninger belyst i  danske sange, der også omhandler  kærlighed til i hinanden,- og det at miste.

Koncerten vil både byde på instrumental musik af pianisten og komponisten Kenneth Lauritzen, samt vokalmusik af sangerinden Ditte Helene Røeder. De har begge optrådt hver for sig i forskellige sammenhænge, samt givet koncert sammen, senest i Sthens kirke, hvor sangen " Stille regn " skrevet af Ditte Røeder, fik sin debut med stor anerkendelse fra publikum. Denne sang vil også indgå i koncert programmet.

Der er gratis adgang til koncerten
Musikgudstjeneste i Tikøb med Luther som tema
Søndag den 19. november kl. 10.30

I anledning af reformationsjubilæet i 2017 afholdes der den 19. november kl. 10.30 en musikgudstjeneste i Tikøb Kirke med Martin Luther som tema.

Ved gudstjenesten medvirker Fredensborg Provstis junior- og koncertkor samt Fredensborg Slotskirkes Pigekor under ledelse af Cille Buch. Korene vil fremføre nykomponerede værker til tekster af Martin Luther. Bag de nye værker, som er komponeret på bestilling af Fredensborg Provstis Korsamarbejde, står komponisterne Jakob Lorentzen, Phillip Faber og John Frandsen.

Ved gudstjenesten medvirker endvidere sognepræst Annemette Nissen og organist Else-Marie Kristoffersen.